Hvorfor Headlight?

Det er sjældent manglende kundskaber, der gør, at vi ikke når vores mål og drømme i arbejdslivet. Det er næsten altid vores personlige tilgang til omverden. Helt instinktivt og ubevidst kommer vi til at møde vores verden på en måde, som spænder ben for os selv.

Derfor bør alle lære deres styrker og svagheder at kende. Ikke kun for at få mere succes, men også for at blive et lykkeligere og helstøbt menneske.

De 4 Headlight Discipliner

Al Headlight coaching tager udgangspunkt i de 4 Headlight Discipliner. Det er 4 handlemønstre, der er centrale at kende og mestre i svære situationer. Er du stærk i alle 4 discipliner, tager du de rigtige beslutninger og får succes med dine projekter – men faktum er, at det er der kun få, som gør.

Vi hjælper dig med at finde den eller de discipliner, der spænder ben for dig og giver dig effektive veje og metoder til at nå dine mål og drømme i arbejdslivet.

De 4 Headlight Discipliner er udviklet af Headlight co-founder, Erik Algreen, på baggrund af mere end 15 års erfaring i coaching af succesfulde virksomhedsledere og kreative-topfolk.

Hør Erik Algreen's, co-founder af Headlight, inspirerende historie.

Hør Eriks Algreen's, co-founder af Headlight, inspirerende historie.

Ubegrænset coaching. Når og hvor du vil

Med vores app har du adgang til ubegrænset personlig coaching, når og hvor det passer dig. På abonnement, så du har fuld fleksibilitet til at pause eller stoppe.

Dit arbejdsliv er din træningsplads. Din personlige coach giver dig konkrete, effektive og handlingsorienterede værktøjer i forhold til dine daglige udfordringer. På den måde begynder du at handle mere hensigtsmæssigt fra dag 1. Det betyder, at du allerede efter 3 måneder vil opleve et markant løft i dit arbejdsliv.

Headlight
coaches

Alle Headlight coaches har lang og succesfuld erfaring i at coache ambitiøse professionelle til at blive bedre og gladere mennesker.

De er uddannet og trænet i Headlights metode og drevet af lysten til at udvikle andres potentiale. Fra første dag vil du opleve, at de motiverer dig til at træde ud på ny grund, og står lige bag dig som en klippe. Ikke for at presse dig ud over kanten, men for at sikre, at du aldrig går tilbage til dine tidligere vaner.
Patrick Tang
Patrick har over 20 års erfaring med at hjælpe mennesker udvikle sig som erhvervspsykolog. Patrick har været ansvarlig for det international talent og ledelsesudviklingsprogram hos B&O og har arbejdet som HR Manager hos Deloitte, Vestas og SHL Group.
Shelly Millsap
Shelly er en erfaren executive coach indenfor ledelsesudvikling og kulturelle forandringer. Shelly har en Masters of Arts degree in Organizational Psychology fra Columbia og er professor på Vanguard University, hvor hun underviser i business ethics.
Anita Ehrhardt
Anita er certificeret karriere coach med over 20 års erfaring. De sidste 10 år har Anitas professionelle fokus været på karriere udvikling og performance management. Anita's passion er at maksimere medarbejderpotentiale og hun har over 2000 coaching timer bag sig.
Adrienne Kenton
Adrienne har 20 års erfaring med at styrkeenkeltpersoner og organisationer til at udføre deres vision og opnå deres mål.Adrianne er energisk og optimistisk og har stor erfaring inde for reklame- og filmindustrien.
Headlight Coach
Anita Ehrhardt

Vil du vide mere?

Forandringen begynder i det øjeblik, du beslutter den skal starte.

Book en gratis online coaching session. Sessionen varer 30 min. og vi tager udgangspunkt i dit arbejdsliv. Hvad virker og hvor udebliver resultaterne?

Inden sessionen sender vi dig en mail med et par enkelte spørgsmål, så vi kan forberede os bedst muligt. Du vil efter sessionen have klarhed over, hvordan du får mere ud af dit arbejdsliv.
Book en gratis session