Business coach

Få udviklet dit potentiale i den retning, der er rigtig for dig med en business coach hos Headlight. Dit personlige overskud og målrettede tilgang til dit arbejdsliv eller din virksomhed vil kunne mærkes. Du kommer til at skabe bedre rum for dig selv at eksistere og eksekvere i, og samtidig vil du mærke, at dine ønskede resultater følger med din personlige udvikling.

Book et møde

Coaching er et godt værktøj til lederudvikling

En business coach hos Headlight er uddannet erhvervspsykolog eller certificeret coach med mindst 10 års erfaring i at coache ambitiøse professionelle. Du kan være sikker på at blive motiveret fra det første møde til at dyrke dine sunde vaner og ændre på de negative. Udgangspunktet er altid i dig, dine konkrete behov og den udvikling, du ønsker. Vores coaches har din ryg og hjælper dig med at styre retningen mod dine personlige udviklingsmål.

Med ubegrænsede 30 minutters online sessioner, er det nemt at passe coaching ind i en travl hverdag.

Designet til nutidens arbejde
Stort udvalg af top coaches

Vores store udvalg af top coaches gør det nemt for organisationer at skalere.

Datadrevet og målbart

Alle coaches bruger vores datadrevne framework til at levere målbare resultater.

Tilgængelig
og nærværende business coach online

Din business coach hos Headlight vil være der, når du har brug for at tjekke ind og få coaching til dine udfordringer, når de opstår. Det er praktisk for dig, at du kan få din coaching, når situationen og behovet opstår, og ikke når du har bevæget dig videre til den næste opgave.

Din coach vil være tilgængelig for dig på telefonen og online, så du kan fortælle om dine udfordringer og blive mødt ansigt til ansigt, mens du sidder med en kop kaffe. Vi kender til udfordringen med at få hverdagen til at passe og skal ikke fungere som en ekstra stressfaktor i din kalender. Derfor har vi baseret vores tilgang til at mødes med dig på et tilgængeligt og samtidig nærværende grundlag.

Få et samlet overblik over, hvad Headlight kan tilbyde dig personligt:

Læs mere
Headlight Coaches

Datadrevet framework

Alle Headlight coaches anvender vores unikke framework til at levere målbare resultater.

Headlights framework er udviklet sammen med anerkendte eksperter i coaching. Vores framework muliggør struktureret dataindsamling og bruger AI til at skabe indsigt, identificere tendenser og til at hjælpe vores coaches med at levere resultater.

“This is not charity, it’s an investment”
Rasmus Schmiegelow,
CEO & Founder af Goodiebox
Se case

"

Headlight har givet mig en dybdegående forståelse for mine skyggesider og jeg har fået en nænsom og støttende hjælp i processen til at arbejde mig frem til at eliminere dem.

"

Natalia Sánchez
Founder & Interior Designer
Spatial Code

Læs om vores kunder

"

Headlight har givet mig et bedre, og mere nuanceret indblik i mig selv, og derved også et klarere billede af, hvordan jeg optimalt indgår i samspil med andre.

"

Frederik Halsted
Partner
Charter Five

Læs om vores kunder

"

Headlight har givet mig et klart billede af, hvad jeg godt kan lide ved mit arbejde. Værktøjerne og opbakningen lærte mig, hvordan jeg får flere af disse ting.

"

Jan Bjørn
Data- and Business Process Manager
Novozymes

Læs om vores kunder

Coaching ROI

85%

Øget produktivitet

85% af vores deltagere rapporterer, at de klarer sig bedre på deres job efter 3 måneder med Headlight Coaching

81%

Højere engagement

81% af vores deltagere fortæller, at de er blevet mere engageret på arbejdet efter påbegyndt Headlight coachingforløb.

76%

Bedre fastholdelse
af medarbejdere

76% af de virksomheder vi samarbejder med, har oplevet bedre fastholdelse af deres medarbejdere efter påbegyndt Headlight coachingforløb.

Business coaching med en personlig indgangsvinkel

Du vil altid blive mødt af en coach, der matcher din personlighed og de udfordringer, du ønsker at overkomme. Formålet med coaching er at motivere dig til fremadrettet at udnytte dine ressourcer optimalt, mens du lærer at undgå at bygge på negative erfaringer.

Dine udfordringer vil altid være personlige. Derfor er vores coaching også personlig. Vi arbejder ud fra nogle ganske simple steps og retningslinjer, der er så brede som muligt. På den måde er der plads til hele dig og dine behov i den motiverede plan, vi sammen lægger for dig.

Du kan selv møde vores kunder og se, hvad de har at sige om forløbene med os. På siden ligger der artikler baseret på cases, der kan være en inspiration i sig selv:

Book en demo
Book en demo