Få engagerede
medarbejdere
med online
coaching

Headlight er online coaching til dine medarbejdere og teams. Vi leverer håndgribelige resultater ved at øge dine medarbejderes engagement. Vores coaches finder potentialet i hvert individ og vækker deres mod og selvstændighed. Headlight coaching er online og på abonnement, hvilket gør det let og fleksibelt for dine medarbejdere at udvikle sig.

Book et møde

"

Headlight har givet mig et bedre, og mere nuanceret indblik i mig selv, og derved også et klarere billede af, hvordan jeg optimalt indgår i samspil med andre.

"

Frederik Halsted
Partner
Charter Five

"

Headlight har givet mig en dybdegående forståelse for mine skyggesider og jeg har fået en nænsom og støttende hjælp i processen til at arbejde mig frem til at eliminere dem.

"

Natalia Sánchez
Founder & Interior Designer
Spatial Code

"

Headlight har givet mig et klart billede af, hvad jeg godt kan lide ved mit arbejde. Værktøjerne og opbakningen lærte mig, hvordan jeg får flere af disse ting.

"

Jan Bjørn
Data- and Business Process Manager
Novozymes

Coaching der
skaber engagement

Frederik Halsted - Headlight Coaching

Individuel
Coaching

Vi arbejder tæt sammen med din virksomhed for at finde plads til forbedring blandt dine medarbejdere. Vi hænger os ikke i fortiden; i stedet fokuserer vi på hvert individs fremtid. Vi udvikler selvsikre medarbejdere, som selv løser problemerne i stedet for at vente på, at andre gør det for dem. Dette sikrer din virksomheds konkurrencedygtighed og holdbarhed på langt sigt.

Headlight Coaching er online, hvilket gør det let og effektivt at deltage i sessionerne. Hver session varer 30 minutter og foregår via vores app. I appen har dine medarbejdere adgang til coachens kalender, hvor de kan booke aftaler, ændre datoer, se noter fra tidligere sessioner og gå på opdagelse i værktøjer, som let kan implementeres i deres arbejdsliv.

Team
coaching

Vi coacher både individer og teams. Individuelle sessioner har som mål at udvikle den enkelte; team sessioner styrker sammenholdet på teamet. Hver anden måned har holdet en totimers team session. Her bliver de coachet med den samme metode, de kender fra deres individuelle sessioner. Sammen sætter de mål og undersøger, hvor resultaterne udebliver. Teamet identificerer i fællesskab de vigtigste opgaver, der skal løses, og sammen beslutter de, hvem der har ansvaret for at få det til at ske. I de efterfølgende individuelle sessioner arbejder den enkelte med sine forpligtelser over for teamet. Efter to måneder evaluerer vi fremskridtet og ser på resultaterne – og sætter nye mål for holdet.

Team sessioner foregår online via Teams og faciliteres af jeres coach.

Headlight team coaching
Headlight app

Med
Headlight
får du:

- Din personlige coach
- Video sessioner – hvornår og hvor du har brug for dem
- Ubegrænsede individuelle sessioner hver måned
- Team sessioner hver anden måned
- Headlight app med værktøjer og øvelser
- Fleksibelt abonnement fra 2.500 kr. pr. måned

Vil du vide mere om, hvad Headlight kan gøre for at smøre motoren i din virksomhed?

F

A

Ofte Stillede Spørgsmål

Q

Her finder du svar på de fleste spørgsmål. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at skrive til contact@weareheadlight.com og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Gå til FAQ

Alle Headlight coaches ved, hvordan de vejleder ambitiøse mennesker til at blive bedre til og gladere for deres arbejde.

Læs om vores coaches

Lyder det som noget for dig? Så book et møde og hør mere

Book et møde