Vi udvikler mennesker for
at
transformere organisationer

Book en demo

Headlight er en digital coachingløsning, der gør det muligt for organisationer at skræddersy læring og udvikling til hver enkelt medarbejder. Transformér din virksomhed, ved at investere i den personlige og professionelle udvikling af dine medarbejdere for at opbygge en sund og robust arbejdsstyrke.

Designet til nutidens arbejde

Med ubegrænsede 30 minutters online sessioner, er det nemt at passe coaching ind i en travl hverdag.

Stort udvalg af top coaches

Vores store udvalg af top coaches gør det nemt for organisationer at skalere.

Datadrevet og målbart

Alle coaches bruger vores datadrevne framework til at levere målbare resultater.

Headlight Coaching

Hvordan virker det?

Personlig coach

Vores coaches skræddersyer læring og udvikling til hver enkelt medarbejder, så de kan opnå deres fulde potentiale. Adgang til en personlig coach giver medarbejderen mulighed for at skabe det arbejdsliv, de ønsker, og giver virksomheden højere produktivitet, øget fastholdelse og styrker medarbejderens robusthed.

Digitalt og målbart

Headlight coaching er udelukkende digital. Med ubegrænsede 30 minutters online sessioner er det nemt at passe coaching ind i en travl hverdag. Headlight appen tracker og visualiserer fremskridt for medarbejderen og sikrer en målbar ROI for HR og ledelse.

Arbejde som træning

Hver dag er der mulighed for udvikling og dem udnytter vi. Dette sikrer fremgang for medarbejderen og øjeblikkelige resultater for virksomheden. At integrere udvikling i din medarbejders daglige arbejde maksimerer deres engagement, øger deres produktivitet og styrker deres jobtilfredshed.

Headlight coaches

Alle vores coaches er certificeret af verdens førende coaching organisationer. Hver coach har mere end 10 års erfaring som coach og  professionel erfaring fra erhvervslivet. Headlight coaches modtager træning og certificering i Headlights metodik og superviseres på månedsbasis af vores coaching afdeling.

Læs mere
Headlight Coaches

Datadrevet framework

Alle Headlight coaches anvender vores unikke framework til at levere målbare resultater.

Headlights framework er udviklet sammen med anerkendte eksperter i coaching. Vores framework muliggør struktureret dataindsamling og bruger AI til at skabe indsigt, identificere tendenser og til at hjælpe vores coaches med at levere resultater.

“This is not charity, it’s an investment”
Rasmus Schmiegelow,
CEO & Founder af Goodiebox
Se case

Hvordan kan vi hjælpe din organisation?

Forbedre fastholdelse

Konkurrencen om talent er rekordhøj, og hyppige udskiftninger blandt medarbejdere leder til store omkostninger. Derfor er en strategi for hvordan medarbejdere fastholdes afgørende for at sikre, at værdifuld viden, færdigheder og erfaring ikke forsvinder. Medarbejderengagement er en afgørende faktor for at øge og forbedre fastholdelse og virksomheder der prioriterer dette øger fastholdelse og leverer stærkere resultater.Med Headlight coaching lægges en individuel og personlig udviklingsplan for hver medarbejder. Vores certificerede og erfarne coaches sikrer, at medarbejderne løbende udfordres til at forfølge det, der inspirerer og motiverer dem mest i deres arbejdsliv. Dermed får de direkte medindflydelse og ansvar for deres egen udvikling. Det skaber øget engagement hos den enkelte og resultater for virksomheden.

Skab fremtidens ledere

Den moderne leder skal tilpasse sig lynhurtigt for at navigere i en konstant forandrende verden. Selv for de mest erfarne ledere er dette en kæmpe udfordring. Som fundamentet i organisationen er det afgørende, at dine ledere løbende udvikler sig for at kunne følge med tiden og lede effektivt. Headlights ledercoaching er designet til at guide ledere gennem enhver udfordring og visualisere lederens udvikling for både leder og HR. Gennem individuel- og team coaching sørger vores coaches for den struktur og vejledning, den moderne ledere har brug for til at skabe ekstraordinære resultater.

Styrk trivslen på arbejdet

De senere år er udbrændthed blevet mere og mere almindeligt blandt medarbejdere. Stress forbundet med work/life balance, øget arbejdsbyrde og tidspres har bidraget væsentligt til denne tendens. Trivsel blandt dine medarbejdere er kernen i virksomhedens succes og bør altid være en topprioritet.Med ubegrænsede 30-minutters online sessioner kan coachingen skræddersyes til at passe ind i en travl hverdag. Headlight coaching hjælper medarbejdere og ledere med at opdage, hvordan ændringer i beslutningstagning, handlinger og mindset kan øge deres modstandsdygtighed over for de sværeste udfordringer i arbejdslivet.

4 strategies to make your employees stay

Sign up for our White Paper below
Thank you for signing up
Oops! Something went wrong while submitting the form.

"

Headlight har givet mig en dybdegående forståelse for mine skyggesider og jeg har fået en nænsom og støttende hjælp i processen til at arbejde mig frem til at eliminere dem.

"

Natalia Sánchez
Founder & Interior Designer
Spatial Code

Læs om vores kunder

"

Headlight har givet mig et bedre, og mere nuanceret indblik i mig selv, og derved også et klarere billede af, hvordan jeg optimalt indgår i samspil med andre.

"

Frederik Halsted
Partner
Charter Five

Læs om vores kunder

"

Headlight har givet mig et klart billede af, hvad jeg godt kan lide ved mit arbejde. Værktøjerne og opbakningen lærte mig, hvordan jeg får flere af disse ting.

"

Jan Bjørn
Data- and Business Process Manager
Novozymes

Læs om vores kunder

Coaching ROI

85%

Øget produktivitet

85% af vores deltagere rapporterer, at de klarer sig bedre på deres job efter 3 måneder med Headlight Coaching

81%

Højere engagement

81% af vores deltagere fortæller, at de er blevet mere engageret på arbejdet efter påbegyndt Headlight coachingforløb.

76%

Bedre fastholdelse
af medarbejdere

76% af de virksomheder vi samarbejder med, har oplevet bedre fastholdelse af deres medarbejdere efter påbegyndt Headlight coachingforløb.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Prøv en 30 min. online demo for at finde ud af, hvordan vores digitale coachingløsning kan hjælpe med at udvikle dine medarbejdere til at transformere din organisation.

Spørgsmål? Ring til os på +45 71747211

Book en demo
Book en demo