F

A

Ofte Stillede Spørgsmål

Q

Her finder du svar på de fleste spørgsmål. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at skrive til contact@weareheadlight.com og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Ofte Stillede
Spørgsmål

Her finder du vores Ofte stillede spørgsmål. Du kan finde spørgsmål og svar om Headlight generelt, om vores coaching og de mere praktiske ting omkring tilmelding og betaling. Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål her, er du velkommen til at skrive til contact@weareheadlight.com, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Generelt

Hvad er Headlight?

Headlight er simpel, effektiv online coaching – på abonnement med ubegrænsede sessioner. Vi tilbyder personlig coaching til dig, der ønsker mere energi og effektivitet i dit arbejde. Vi sætter fokus på dine personlige styrker og svagheder, så du kan bruge dem aktivt.

Hvorfor bør jeg have en coach?

Med en personlig coach når du dine mål. En coach kan hjælpe dig med at skabe retning i dit arbejdsliv: Hvor udebliver resultaterne, og hvad ønsker du mere eller mindre af? Der bliver kastet lys over dine styrker og svagheder, og du får konkrete råd og værktøjer til at arbejde med dem. Frem for alt finder du modet og motivationen til at gøre ting på en anden måde og skabe nye resultater.

Hvad får jeg ud af Headlight Coaching?

Din personlige coach hjælper dig ud af din komfortzone, så du når dine mål. Vi skubber dig ikke ud over kanten, men står lige bag dig for at sikre, at du når dine ønskede mål.

Hvem har brugt Headlight Coaching?

Coaching er for dem, der sidder fast på arbejdspladsen, der ønsker at opnå nye mål, har brug for hjælp til at gøre tingene smartere, eller er i tvivl om, hvilken retning at tage. Vores Headlightere består af mennesker fra mange forskellige erhverv – fra kreative som skuespillere, designere, filminstruktører og tv-producenter – til specialister, ledere og læger.

Hvad bruger jeres deltagere typisk Headlight til?

Nogle kommer, fordi de sidder fast, hvor de er. Andre fordi de har fået en stilling, som kræver en anden tilgang til arbejdet. Måske har de sat sig mål, som de ikke kan se enden på; de ønsker at komme videre og blive bedre, mere effektive og gladere på jobbet.

Hvor kan jeg få mere at vide om Headlight?

Du kan følge os på Instagram, Facebook og LinkedIn. I vores digitale magasin Headlight Journal, sætter vi fokus på arbejdslivet og spørger "How's Work?" gennem artikler og portrætter.

Hvordan får jeg adgang til Headlight Coaching?

Headlight Coaching er online. Vi tilbyder coaching på dansk og engelsk, og du kan få coaching over hele verden. Vi har coaches i både Europa og USA, og du er selvfølgelig altid velkommen til at skrive til os på contact@weareheadlight.com for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.

Om Headlight Coaching

Hvorfor er Headlight Coaching online?

Videosessioner gør det let at passe coaching ind i din arbejdsdag, uanset hvor du befinder dig – og du undgår at bruge penge og dyrebar tid på transport.

Er en halv times coaching virkelig nok?

Ja, det er det. Headlight Metoden er effektiv og ikke terapeutisk; vi fokuserer på forandring gennem handling. Sessionerne er skræddersyet, så du kommer i dybden med det vigtigste, og hver gang kommer du et skridt tættere på dit mål. Den halve time gør det let at passe ind i din kalender og arbejdsdag, samt at holde en god frekvens på din coaching.

Hvordan booker jeg en coaching session?

Så snart du tilmelder dig Headlight Coaching, kan du få adgang til vores app. Her kan du nemt booke sessioner med direkte adgang til din coachs kalender.

Hvor mange sessioner kan jeg få pr. måned?

Headlight Coaching tilbyder et ubegrænset antal sessioner hver måned.

Hvordan forløber en session?

Når du har booket en session i appen, modtager du automatisk en mødeindkaldelse i din kalender. Dagen før og 30 minutter inden din session begynder, får du også en notifikation fra appen. I appen trykker du "Start Session", og så foregår jeres samtale via Facetime. Din coach kvalificerer beslutningerne og hjælper dig til at blive klogere på, hvorfor du handler, som du gør – og hvordan det hænger sammen med dine resultater. Sammen sætter I mål for beslutningerne, så I kan evaluere udfaldet næste gang og finde ud af, hvad der skal gøres anderledes.

Hvordan skal jeg forberede mig til en session?

Det er en god ide at åbne appen og læse noterne igennem fra sidste session, samt forberede noget, du har oplevet siden sidst, som du ønsker at vende med din coach.

Hvem er jeres coaches?

Vores coaches er alle uddannet i Headlight Metoden og har mange års erfaring med at vejlede ambitiøse mennesker. De har den største interesse i din success og elsker den magi, der opstår, når man træder ud af sin komfortzone.

Vi rekrutterer kun de bedste coaches, de har alle minimum fem års og 3.000 timers coaching erfaring, og de bliver certificeret i Headlight Metoden. Certificeringen varer fire uger, og derefter skal de ligesom piloter have en masse flyvetimer. Dette sikrer, at den enkelte coach lever op til vores høje kvalitetskrav. Vi kvalitetssikrer løbende deres arbejde og sørger for konstant vidensdeling mellem vores coaches, så de altid udvikler sig.

Kan jeg skifte coach?

Ja, du skal blot skrive til contact@weareheadlight.com

På hvilke sprog kan jeg få coaching?

Vi tilbyder coaching både på dansk og engelsk.

Hvilken metode bruger I?

Vores gennemprøvede metode er udviklet og sat i system igennem de sidste 15 år af Headlights medstifter, Erik Algreen. Erik har arbejdet med virksomhedsledere og kreative og har derigennem opnået dyb indsigt i nogle af verdens mest opfindsomme hoveder.

Skal jeg bruge jeres app?

Ja, appen indeholder hele vores digitale univers. Det er her, du booker og afholder sessioner med din coach, tilgår noter og værktøjer. Den findes både til Android og iPhone.

Kan jeg regne med jeres fortrolighed?

Ja. Vi tager os af dine digitale oplysninger, og alle Headlight coaches er dedikeret til fortrolighed. Læs vores privatlivspolitik her.

Tilmelding og betaling

Hvordan tilmelder jeg mig Headlight Coaching?

Det er nemt og enkelt at tilmelde dig Headlight. Du kan tilmelde dig her. Kort tid efter sender din personlige coach en bekræftelse via e-mail på, at din tilmelding er registreret. Her finder du også din adgangskode til appen.

Hvordan kommer jeg i gang?

Når du har downloadet vores app i App Store eller Google Play og aktiveret den med din personlige adgangskode, kan du begynde at booke sessioner i appen.

Hvad koster Headlight Coaching?

Headlight Coaching koster 3.000 kr. ekskl. moms pr. måned. Du har også mulighed for at betale for et halvt år og få en måned gratis.

Hvordan betaler jeg?

Når du tilmelder dig Headlight, kan du knytte et kreditkort til dit abonnement.

Kan jeg få min arbejdsgiver til at betale?

Ja, du kan sagtens få din arbejdsplads til at betale. Du kan betale med firmaets kreditkort eller få sendt en faktura til din arbejdsgiver.

Hvad er forretningsbetingelserne?

Betingelserne for Headlight er lige så enkle og ligetil som vores coaching. Hvis du betaler pr. måned, har du mulighed for at opsige dit abonnement med en måneds varsel ved udgangen af din abonnementsperiode. Hvis du har forudbetalt for et år eller et halvt år, er du bundet af denne periode. Hvis du bliver nødt til at stoppe dine sessioner, bedes du kontakte contact@weareheadlight.com, så vi kan finde den bedste løsning.

Hvordan opsiger jeg mit abonnement?

Du kan opsige dit abonnement med en måneds varsel ved udgangen af din abonnementsperiode. Kontakt contact@weareheadlight.com

Hvordan præsenterer jeg Headlight Coaching for min chef?

Det er en god idé at præsentere din nærmeste chef for Headlight Coaching. De mål du sætter dig, vil gavne din chef, dit team og din virksomhed. Mange får derfor deres Headlight abonnement betalt af deres arbejdsgiver. Denne folder med mere information om Headlight kan du med fordel videresende til din chef - du kan downloade den på dansk eller engelsk.