Executive coaching

Executive coaching er professionel karriererådgivning og fortrolig vejledning til ledere og direktører i alle brancher. Hvad enten du ønsker at få mere succes i din nuværende position eller gerne vil fokusere på en anden retning i dit professionelle liv, kan en executive coach være behjælpelig med sparring og rådgivning til, hvordan du kommer i mål med det. 

Book et møde

Hvad er executive coaching?

Executive coaching er kort fortalt coaching målrettet ledere og direktører, som har et ønske om at udvikle sig selv og skabe de bedste forudsætninger for at varetage en ledende rolle. Udvikling og nye erkendelser er altid positivt for at opnå eller understøtte eksisterende succes, så executive coaching kan både bruges i perioder med medgang og modgang. Formålet med en executive coach er således at have en uvildig sparringspartner, der med sine egne erfaringer fra erhvervslivet og uddannelse inden for coaching eller erhvervspsykologi kan skabe grobund for nye refleksioner og erkendelser og dermed bidrage til din og virksomhedens succes.

Hvad enten du som executive har et ønske om at optimere nuværende forhold eller mestre nye discipliner og varetage en anden stilling, er executive coaching et oplagt redskab til at opnå dit mål.

Med ubegrænsede 30 minutters online sessioner, er det nemt at passe coaching ind i en travl hverdag.

Designet til nutidens arbejde
Stort udvalg af top coaches

Vores store udvalg af top coaches gør det nemt for organisationer at skalere.

Datadrevet og målbart

Alle coaches bruger vores datadrevne framework til at levere målbare resultater.

Headlight Coaching

Opnå dit fulde potentiale med en executive coach

Oplever du udfordringer med at opnå den ønskede vækst i virksomheden, vil du gerne forbedre arbejdskulturen i din afdeling, eller har du blot brug for en udvikle dig i din rolle som executive? Så er samtaler med en executive coach et rigtig godt redskab til at opnå dit og virksomhedens fulde potentiale. Med en executive coach har du mulighed for at vende både store og små dilemmaer i fortrolighed med en udefrakommende person, der har mange års erfaring i at rådgive ledere og direktører i forskellige positioner og brancher. Vi ser på det hele menneske og ikke bare din funktion i erhvervslivet. For at skabe de bedste rammer for udvikling må man tage mange andre aspekter i betragtning. God ledelse udspringer fra en leder i balance, og derfor tager vi både faglige og personlige faktorer med i arbejdet med executive coaching.

Executive coaching online, når DU har tid

Som leder eller direktør har du helt sikkert en travl hverdag og en kalender, der er godt fyldt op. Vi tilbyder hos Headlight derfor executive coaching online, når du har tid – og hvor det passer dig.

Med et abonnement hos Headlight er det muligt at booke lige så mange sessioner via vores app, som du har behov for. Sessionerne har en varighed af ca. 30 minutter og kan derfor nemt passes ind i et stramt program. Og så tillader det online format, at du kan modtage coaching på kontoret, derhjemme, eller hvor det passer dig bedst.

Det er vigtigt for os, at du oplever at få fuldt udbytte af dine executive coaching-sessioner. Du har derfor mulighed for at skifte coach undervejs, hvis du ikke oplever, at I er det rette match. Du har desuden fuld fleksibilitet til at pause eller stoppe dit abonnement efter behov.

Læs om vores coaches her
Headlight Coaches

Datadrevet framework

Alle Headlight coaches anvender vores unikke framework til at levere målbare resultater.

Headlights framework er udviklet sammen med anerkendte eksperter i coaching. Vores framework muliggør struktureret dataindsamling og bruger AI til at skabe indsigt, identificere tendenser og til at hjælpe vores coaches med at levere resultater.

“This is not charity, it’s an investment”
Rasmus Schmiegelow,
CEO & Founder af Goodiebox
Se case

"

Headlight har givet mig en dybdegående forståelse for mine skyggesider og jeg har fået en nænsom og støttende hjælp i processen til at arbejde mig frem til at eliminere dem.

"

Natalia Sánchez
Founder & Interior Designer
Spatial Code

Læs om vores kunder

"

Headlight har givet mig et bedre, og mere nuanceret indblik i mig selv, og derved også et klarere billede af, hvordan jeg optimalt indgår i samspil med andre.

"

Frederik Halsted
Partner
Charter Five

Læs om vores kunder

"

Headlight har givet mig et klart billede af, hvad jeg godt kan lide ved mit arbejde. Værktøjerne og opbakningen lærte mig, hvordan jeg får flere af disse ting.

"

Jan Bjørn
Data- and Business Process Manager
Novozymes

Læs om vores kunder

Coaching ROI

85%

Øget produktivitet

85% af vores deltagere rapporterer, at de klarer sig bedre på deres job efter 3 måneder med Headlight Coaching

81%

Højere engagement

81% af vores deltagere fortæller, at de er blevet mere engageret på arbejdet efter påbegyndt Headlight coachingforløb.

76%

Bedre fastholdelse
af medarbejdere

76% af de virksomheder vi samarbejder med, har oplevet bedre fastholdelse af deres medarbejdere efter påbegyndt Headlight coachingforløb.

Book din personlige executive coach hos Headlight

Hos Headlight prioriterer vi at matche coach og executive, så der opstår de bedste forudsætninger for udvikling. Vores coaches har mange forskellige baggrunde, erfaringer og kompetencer, og der er også mulighed for selv at vælge den executive coach, du finder mest interessant for dig.

Alle Headlights executive coaches har relevante uddannelser inden for coaching eller erhvervspsykologi foruden mange års erfaring med at indfri virksomheders og lederes potentiale. Du kan både få executive coaching på dansk og engelsk efter behov.

Vil du høre mere om muligheden for at udvikle dig som executive og skabe de bedste rammer for at lede din virksomhed? Så kontakt Headlight i dag eller tilmeld dig online.

Har du spørgsmål til vores metoder og services, kan du se vores FAQ eller kontakte os på contact@weareheadlight.com eller tlf. +4571747211. Vi ser frem til at hjælpe dig!

Book en demo
Book en demo