Sådan foregår det:

Headlight coaching tager udgangspunkt i dit nuværende arbejdsliv. Din personlige coach giver dig konkrete, effektive og handlingsorienterede værktøjer i forhold til dine daglige udfordringer på dit arbejde. På den måde begynder du at handle målrettet med din udvikling fra dag 1. Det betyder, at du allerede efter 3 måneder vil opleve et markant løft i dit arbejdsliv. Vi arbejder ud fra en process på 3 måneder:

1

Sæt dit mål

Vi starter med at identificere dit første mål. Ønsker du mere indflydelse? Mindre rutinearbejde? En højere stilling eller mere frihed? Og vigtigst af alt, hvordan skal det helt konkret manifestere sig? Med din personlige coach skaber du klarhed over, hvad der mangler i dit arbejdsliv, samt hvor og hvorfor resultaterne udebliver.

Fokusér dit arbejde

Sammen med din coach finder du din vision for dit arbejdsliv og hvilken disciplin du skal arbejde med. Headlight programmet giver dig værktøjerne til at handle, så du får mere succes. Frem for alt giver vi dig modet og motivationen til at gøre ting på en anden måde, end du gør i dag, så du når dit mål.

2

3

Evaluér og gentag

Efter 3 måneder evaluerer vi. Vi kigger på alt det du har opnået og sætter nye mål. Ved at arbejde i korte 3 måneders sprint sikrer vi, at der er tempo på din udvikling. Det gør det mere effektivt for dig, og du mærker tydeligt resultaterne af din indsats.