Headlight
Level Up

Headlight Level Up er et online ledelsesprogram til talenter og nye ledere, der gir dem de bedste vilkår for at lykkes.

Book demo

Headlight Level Up er et 6 måneders online ledelsesprogram til morgendagens ledere. En unik kombination af ubegrænset coaching, moderne ledelsesværktøjer og on-the-job træning.

Headlight coach - Erik Algreen

Støt jeres nye ledere når de har allermest brug for det.

Det første man som ny leder møder, er en stejl læringskurve. Og alt for ofte bliver man overladt til selv at knække den. Det skaber frustationer og resulterer i, at 60% af nye ledere under-performer det første år*.

Level Up accelerer lederens læringskurve og er uvurderlig support i den første kritiske tid af deres rejse i et hav af nye uvante situationer.

Ubegrænset online personlig coaching

Vi har coachet tusindvis af ledere, og tid er den absolut største årsag til, at ens egen udvikling bliver underprioriteret. Derfor er Level Up designet til at passe ind i en moderne og travl arbejdsdag.

Man bliver matchet med en professionel ledelsescoach der følger en igennem hele programmet. Med ubegrænsede  coachingsessioner, er det nemt at passe ind i en travl arbejdsdag.

Sessionerne er online, varer 30 min. og er fokuseret på at opbygge personlig erfaring og skabe en autentisk ledelsesstil for den enkelte leder.

Headlight coach - Patrick Tang
Headlight coach - Jette Bak

Professionel support når der er brug for det

Level Up er der, når lederen har brug for det. Dagen før, at man skal præsentere for ledelsen. Når man skal have en svær samtale eller, når man er ved at miste overblikket. Man booker direkte i appen og har ubegrænsede sessioner til rådighed.

Ved at udnytte virkelige situationer fra arbejdsdagen, skaber lederen hurtig personlig erfaring, og vigtige situationer bliver løst optimalt.

Level Up Toolbox

Level Up's toolbox indeholder essentielle og moderne ledelsesværktøjer. Alt fra hvordan man afholder effektive 1:1 og giver konstruktiv feedback til at lede med inklusion og emotionel intelligens.

Der er 6 moduler som lederen tager i eget tempo. Ens coach vil bringe relevante værktøjer i spil på de rigtige tidspunkter og man vil lære at anvende dem direkte i konkrete arbejdssituationer.

Headlight app

Headlight is a very concrete way to work with leadership development. It ties into your way of solving problems, and it carries the basic philosophy that you can do it.

Mette Østergaard
Editor in Chief
Berlingske

Read the interview

Headlight Coaches

Alle vores coaches er certificeret af verdens førende coaching organisationer. Hver coach har mere end 10 års erfaring som coach og professionel erfaring fra erhvervslivet. Headlight coaches modtager træning og certificering i Headlights metodik og superviseres på månedsbasis af vores coaching afdeling.

Læs mere

Kom i gang

Book en online demo og find ud af, hvordan Level Up kan sikre jeres ledere de bedste vilkår for at lykkes.

Er du lige blevet leder og vil bare gerne i gang? Så klik her.

Book en demo