Book en gratis session

Vil du opnå nye mål?

Ved du, hvad der gør dig glad, og hvornår du opnår de bedste resultater på dit arbejde? Ønsker du at få mere ud af dit arbejdsliv. At ændre på det som holder resultaterne tilbage. Eller opnå nye mål.

Headlight er online coaching til dit arbejdsliv. Du får ubegrænsede sessioner med din personlige coach, som let bookes og afholdes via vores app. Her har du også mulighed for at tilgå konkrete værktøjer og noter fra din coach - alt sammen hjælp til at opnå et bedre arbejdsliv og realisere dine personlige mål.

Hør mere om Headlight coaching ved at booke en gratis online session. Sessionen varer 30 min. og tager udgangspunkt i dit nuværende arbejdsliv - hvad fungerer og hvor udebliver resultaterne.
Du modtager en mail inden sessionen, hvor vi beder dig besvare to spørgsmål om dit arbejdsliv, så vi er klædt på til samtalen. Efter sessionen vil du have klarhed over, hvordan du kan få mere ud af dit arbejdsliv
Ønsker du mere information?

Vil du vide mere om Headlight, inden du booker en gratis session, så indtast din mail og få tilsendt en PDF om Headlight Coaching.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Headlight er simpel effektiv coaching til dit arbejdsliv. Du får klarhed og værktøjer til at opnå de bedste resultater i dit arbejde.
  • Online personlig coaching
  • 1-til-1 video sessioner
  • Headlight App med værktøjer og øvelser
  • Ubegrænsede antal sessioner for kun 2.500 kr./md

Daniel

Skuespiller

"Da jeg startede hos Headlight havde jeg skiftet karrierespor for at forfølge en drøm, og jeg manglede en sparringespartner som kunne udfordre mig til at gribe tingene anderles an. Headlight har hjulpet mig til at holde fokus på min egen drøm. Det at have en personlig coach er motiverende og holder én op de mål man sætter sig, samtidigt med at åbne op for at se nye strategier, når ikke man oplever de ønskede resultater."

Natalia

Founder & interior designer

"Headlight har givet mig en dybdegående forståelse for mine skyggesider og jeg har fået en nænsom og støttende hjælp i processen til at arbejde mig frem til at eliminere dem. Jeg er begyndt at tage meget mere ansvar for mig selv og ikke kun for mine medarbejdere og kunder. Jeg har virkelig lært at bruge ilt-masken på mig selv først, før jeg hjælper andre."

Frederik

Head of Brand Strategy & Development

"Jeg ønskede at få et mere nuanceret kendskab til min personlighed og adfærd i forskellige arbjedsrelaterede situationer. Headlight  har givet mig et bedre, og mere nuanceret indblik i mig selv, og derved også et klarere billede af, hvordan jeg optimalt indgår i samspil med andre. Værktøjerne i forløbet har givet et enormt indblik og ikke mindst udsyn."

Mette

Executive rådgivning

"Jeg stod ved en helt ny begyndelse og havde brug for at træffe de rigtige beslutninger for min fremtid. Fordi der var mange muligheder, var det afgørende for mig at komme i direkte kontakt med hvad, der har størst værdi. Headlight hjalp med at sikre en struktur omkring det, og genskabe kontakt med, hvad der for alvor driver mig. Jeg fik rammerne til at definere den næste fase af mit arbejdsliv. Jeg fik kondenseret alt det vigtige for mig i mit arbejdsliv, som gør det nemt at genbesøge, hver gang jeg er i tvivl, om jeg skal sige ja eller nej til et projekt."

Jan

Data- and Business Process Manager

"Mit arbejdsliv var ikke tilfredsstillende og jeg følte at jeg havde meget mere at give. Jeg ønskede at finde en ny måde at gøre ting på, og gøre mere af det som jeg er god til og som gør mig glad. Headlight gjorde det klart for mig hvad der gør mig glad i mit arbejdsliv og med værktøjer og support lærte jeg også hvordan jeg får mere af det. Strukturen og enkeltheden i forløbet var essentiel for at holde min udvikling i gang."

Theis

Director, C. P. Dyvig

"Jeg manglede energi, afklaring og inspiration til at finde retningen i mit arbejdsliv. Headlight gav mig en bevidsthed omkring hvilke værdier, jeg ønsker skal være tilstede for, at jeg kan levere den bedste version af mig selv."
Læs mere om Headlight her