Har I lige fyret jeres bedste medarbejder?

Headlight Outplacement er et personligt coachingforløb, der styrker selvstændigheden og opbygger modet til at gribe nye muligheder hos den opsagte medarbejder. Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dine medarbejdere godt videre? Skriv dig op herunder og få tilsendt en PDF med mere info om Headlight Outplacement.

Tak - du vil få sendt mere info på din mail
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Er du usikker på om Headlight outplacement er relevant for din opsagte medarbejder? Benyt dig af muligheden for at give din medarbejder en gratis coaching session, hvor han/hun selv kan afgøre om vores metode, forløb og udbytte, vil bringe dem stærkere videre. Outplacement sessionen kan bookes her: https://www.weareheadlight.com/free-session

Læs mere

Hør Headlight's Co-founder Erik Algreen's egen erfaring med at blive opsagt og hvad der skulle til for at vende situationen til en mulighed.

headlight
outplacement

Der er få situationer i arbejdslivet, der kan ryste jorden så meget som en opsigelse. Som virksomhed har I mulighed for at tage hånd om jeres opsagte medarbejdere og sende dem videre på bedste vis. Det viser, at I er ansvarlige og omsorgsfulde over for både medarbejder og omverden.

Headlight Outplacement er ikke et traditionelt outplacement program. Vi hjælper ikke med at opdatere CV og giver ikke gode råd til jobsamtalen. Vores mål er at styrke deltagernes selvstændighed og opbygge modet til at gribe nye muligheder. 

Forløbet er struktureret over 12 uger med 8 personlige coaching sessioner. Gennem forløbet får deltageren indsigt i sine styrker, hvor der er plads til forbedringer, skabt klarhed over hvad der giver energi og hvilke muligheder den nye situation åbner. Alt sammen uvurderligt når man skal tage hul på en ny fase i sit arbejdsliv. 

Forløbet er online med 1-til-1 video sessioner med ens personlige coach. Gennem Headlight's app foretages videoopkald, booking af sessioner og der er adgang til en række værktøjer og øvelser, som deltageren kan arbejde med.


Headlight Outplacement forløb inkluderer:
— 12 ugers coaching forløb
— 8 session á 30 min.
— Personlig coach  
— 1-til-1 video sessioner 
— Headlight App med værktøjer og øvelser
— Pris: 12.000 kr.

headlight
coaches

Alle Headlights coaches har mange års erfaring med at coache vores deltagere til at blive bedre, gladere professionelle mennesker og få endnu mere værdi i deres arbejdsliv. De er uddannet i Headlight's metode og elsker den magi, der sker, når deltagerne træder ud af deres komfortzone. De vil altid stå støttende lige bagved og aldrig tvinge dem til at hoppe ud over kanten, men sikre, at der er fremskridt mod det ønskede mål.

kontakt

Kontakt os og hør, hvordan vi kan hjælpe dine medarbejdere godt videre

Bliv kontaktet og hør mere