Skab nye muligheder

Skab nye muligheder

Headlight er personlig online coaching målrettet dem, der ønsker mere energi og effektivitet ind i deres arbejde. Vi hjælper dig med at konkretisere din muligheder og gøre dig skarp på, hvordan du opnår dem.

Sæt fokus

Headlight sætter fokus på dine personlige styrker og svagheder og hvordan du kan bruge dem aktivt. Du bliver trænet i at handle og kommunikere på en mere effektiv måde. Det giver gode resultater – og fremfor alt mere personlig arbejdsglæde.

Se fremad

Vi tager udgangspunkt i, hvor du er i dag, hvor dine resultater udebliver og hvad du gerne vil have mere af i dit arbejdsliv - og så ser vi fremad. Sammen med din personlige coach gør du dine mål konkrete og realiserbare. 

Din coach
i lommen

Al coaching er 30 min. online videokald via vores app. 

Med din coach i lommen er det let at afholde sessioner ofte, og effektivt at arbejde med dine udfordringer. Sessionerne er tilpasset så du kommer i dybden med det som er vigtigt og hver gang kommer et skridt tættere på målet.

Vores abonnement gør det muligt at booke ubegrænsede antal sessioner, og du har fuld fleksibilitet til at pause eller stoppe dit abonnement som det passer dig. 
Hos Headlight får du en personlig coach, der følger dig og skaber et trygt rum, hvor i kan være fortrolige.

Med Headlight Coaching får du:
  • Din personlige coach
  • 1-1 videosessioner, der let kan passes ind i din kalender
  • Ubegrænsede sessioner hver måned
  • Headlight app med værktøjer og øvelser
  • På abonnement uden binding – 2.500 kr. pr måned
"Headlight's structure and simplicity have been instrumental in keeping my development on track”
– Jan Bjørn
"My work was not that fulfilling, and I felt I had much more to give. I needed to find a new way of doing things and to do more of what I enjoyed doing. Headlight gave me a clear picture of what I like about my work. The tools and support taught me how to do more of these things".

Er du blevet
nysgerrig på
Headlight?

Lær dine styrker og deres svagheder bedre at kende og find ud af, hvor der er mulighed for forbedring.