Kompetenceudvikling

Kompetenceudvikling er nødvendig, for at du kan nå dine personlige mål i dit arbejdsliv. Det er uanset, om du eksekverer beslutninger på højt plan, har en innovativ rolle eller implementerer beslutninger i praksis. Udviklingen af dine kompetencer er helt personlig. Udviklingspunkterne defineres ud fra dine styrker og udfordringer, og hvad du selv ønsker at fremme i dine kompetencer.

Book et møde

Hvorfor bør du fokusere på kompetenceudvikling?

Der er lige så mange grunde til at lægge fokus på kompetenceudvikling, som der findes mennesker. Føler du selv, at du er i kontrol med din udvikling, og at du får mulighed for at yde dit bedste uden at blive drænet for meget af dine svage sider, vil du bære langt mere præg af at være i balance. Er du i balance, vil du have bedre overskud til at tackle udfordringer og møde dem fra den bedste vinkel. Møder du udfordringerne med et personligt overskud, vil du med langt større sandsynlighed få et positivt udbytte af dem.

Engagement og effektivitet bliver skabt af, at du kan udnytte dine kompetencer bedst muligt. Når du mærker at være i det gode flow og går hjem fra arbejde efter en effektiv dag, hvor du har præsteret dit bedste og skabt resultater, er det en belønning, der er selvforstærkende. Dit overskud er et helt andet sted, hvis du havde oplevet at blive udfordret på dine svageste punkter og følt dig stresset over ikke at kunne nå dine mål. Den følelse er lige så stærk som den positive og kan tvinge alle i knæ, hvis den får lov til at rodfæste sig.

Med ubegrænsede 30 minutters online sessioner, er det nemt at passe coaching ind i en travl hverdag.

Designet til nutidens arbejde
Stort udvalg af top coaches

Vores store udvalg af top coaches gør det nemt for organisationer at skalere.

Datadrevet og målbart

Alle coaches bruger vores datadrevne framework til at levere målbare resultater.

Headlight Coaching

Er du i en position, hvor du kan udnytte dine ressourcer på bedste måde?Du behøver ikke være selvstændig eller i en lederstilling for at kunne udnytte dine ressourcer på den bedste måde. Men er du i en lederstilling, bør du være opmærksom på, om dine medarbejdere har mulighed for at udnytte og udvikle deres kompetencer på en måde, der giver dem arbejdsglæde og engagement.

Gallup har frigivet rapporten State of the Global Workplace: 2022, hvor virksomhedsansatte rundt om på kloden er blevet stillet de samme spørgsmål om deres arbejdsplads. Generelt er vores arbejdsmiljø i Danmark godt, mens der på ét springende punkt var stor mulighed for forbedring: Engagementet fra medarbejderne.

Selvom Danmark er et af de lande, der har flest engagerede medarbejdere – 22 % og nok til en ottendeplads på verdensranglisten – er der stadig et kæmpe potentiale, der har mulighed for at blive udløst i de resterende 78 % af den arbejdende befolkning.

Styrk dit eget og dine medarbejderes engagement med kompetenceudvikling hos Headlight

Et engageret menneske kan være med til at drive udviklingen i en virksomhed, men ét engageret menneske kan ikke løfte hele byrden alene. Skal du styrke din virksomhed er det nødvendigt at sætte fokus på dine medarbejderes styrker og sætte dem i spil i hverdagen. Som en samlet enhed vil I kunne drage stor nytte af jeres samlede kompetencer og alle få del i følelsen af at drive virksomheden mod nye mål.

Claus Meyer, en af de mest innovative danske kokke, har haft stor gavn af at modtage coaching. Selvom han har opnået international succes, er han stadig sulten efter at skabe resultater i sine forskellige projekter og samarbejder. De resultater opnår han bedst ved at uddelegere opgaver og ansvar i stedet for at forsøge at løse alle udfordringer selv og brænde ud på det.

Vi har samlet flere gode historier om, hvor stor en effekt coaching og kompetenceudvikling egentlig har i hverdagen. Du kan starte med at læse vores kunders oplevelse af forløbene hos os

Vores kunder hos Headlight
Headlight Coaches

Datadrevet framework

Alle Headlight coaches anvender vores unikke framework til at levere målbare resultater.

Headlights framework er udviklet sammen med anerkendte eksperter i coaching. Vores framework muliggør struktureret dataindsamling og bruger AI til at skabe indsigt, identificere tendenser og til at hjælpe vores coaches med at levere resultater.

“This is not charity, it’s an investment”
Rasmus Schmiegelow,
CEO & Founder af Goodiebox
Se case

"

Headlight har givet mig en dybdegående forståelse for mine skyggesider og jeg har fået en nænsom og støttende hjælp i processen til at arbejde mig frem til at eliminere dem.

"

Natalia Sánchez
Founder & Interior Designer
Spatial Code

Læs om vores kunder

"

Headlight har givet mig et bedre, og mere nuanceret indblik i mig selv, og derved også et klarere billede af, hvordan jeg optimalt indgår i samspil med andre.

"

Frederik Halsted
Partner
Charter Five

Læs om vores kunder

"

Headlight har givet mig et klart billede af, hvad jeg godt kan lide ved mit arbejde. Værktøjerne og opbakningen lærte mig, hvordan jeg får flere af disse ting.

"

Jan Bjørn
Data- and Business Process Manager
Novozymes

Læs om vores kunder

Coaching ROI

85%

Øget produktivitet

85% af vores deltagere rapporterer, at de klarer sig bedre på deres job efter 3 måneder med Headlight Coaching

81%

Højere engagement

81% af vores deltagere fortæller, at de er blevet mere engageret på arbejdet efter påbegyndt Headlight coachingforløb.

76%

Bedre fastholdelse
af medarbejdere

76% af de virksomheder vi samarbejder med, har oplevet bedre fastholdelse af deres medarbejdere efter påbegyndt Headlight coachingforløb.

Kompetenceudvikling på arbejdspladsen er nødvendig for det fælles engagement

Hvis vi skal skabe gode betingelser for det enkelte menneskes udvikling på arbejdspladserne, er det nødvendigt at kunne udnytte hinandens kompetencer indbyrdes. Det gør vi allerbedst ved at kortlægge både styrkesider og skyggesider og fokusere på, hvordan vægten bliver fordelt over på styrkesiderne.

Hos Headlight tager vi altid personligt udgangspunkt i vores kunder for netop at kunne motivere til at flytte energien til at bruge styrkesiderne og arbejde med et positivt overskud. For at lade en coachingaftale være en del af det positive overskud i hverdagen, har vi valgt at fokusere på online coaching. Med vores gennemprøvede system kan du lave en aftale med din coach og plukke en halv time ud af din kalender, uanset hvor du måtte befinde dig i verden.

Book en demo
Book en demo